Koningskwartier

Nieuw wonen in het gezellige Zevenhuizen

Nieuw wonen in het gezellige Zevenhuizen
Op zo’n tien minuten loopafstand van hartje Zevenhuizen komt een prachtige dorpsuitbreiding: Koningskwartier, de nieuwste wijk van Zevenhuizen Zuid. Hier kunt u een betaalbaar, nieuw huis kopen in een dorp waar alle voorzieningen al aanwezig zijn.

Met de komst van Koningskwartier krijgt het gebied aan de Zuidplasweg een heel andere uitstraling. Nu wordt het beeld nog bepaald door grasland en kassen, straks ziet u vooral veel groen en mooie woningen. Elk deelplan krijgt een eigen karakter en wordt gecombineerd met speelse pleintjes en speelplekken. De dorpse uitstraling zal straks naadloos aansluiten bij het bestaande dorp. Parkeren kan op straat, op de eigen oprit en in de zogenaamde parkeerkoffers. Deze parkeerkoffers zijn ingepakt met groen en zorgen ervoor dat het straatbeeld niet gedomineerd wordt door geparkeerde auto’s. Alle ruimte voor groen dus!

In de komende 15 á 20 jaar worden er in totaal ongeveer 1200 nieuwe woningen gerealiseerd, in diverse woningtypen. Dat gebeurt gefaseerd. Buurtje voor buurtje, zodat u de sleutel krijgt van een huis waar het vanaf dag één heerlijk wonen is.